22.11.2011

Hopeaa ja mustaa

Kävin eilen Kicksissä ostamassa lisää kynsilakanpoistoainetta (Dependin vihreää) ja mukaan tarttui myös Dependin hopea lakka. Muistelin, että jossain blogissa puhuttiin sen sopivan leimailuun ja siks ostin sen. Lakka on tosi nätti ja päätin kokeilla sitä ensin koko kynnellä (mikä ei ehkä ollu hyvä idea).


Joo mie tiedän, aika hirveet! Siis lakka on kyllä kauniin värinen, levittyi niin hyvin, kuin tällänen lakka vaan voi levittyä, sitä riitti kynsiin yksi kerros ja kuivukin melko nopeesti. Mutta tää oikeen korostaa kaikkia kynnen epätasaisuuksi ja kuplikin vielä! No toimii varmaan leimailussa paremmin.


Kynsissä siis kerros Dependin hopeaa nro. 223 ja leimaukset on tehty Konadin mustalla Bundle Monster laatoista. Päällä Konadin top coat. Muuten kivat, mutta ehkä täytyy kokeilla tätä uudestaan sitten, kun geelit on kokonaan kasvanu pois.

Yhdyn muuten monen bloggajaan mielipiteesen siitä, että numerot lakan nimenä on tosi tylsiä. Miusta on tosi kiva, että lakalla on joku hauska nimi niinku esim. Opin ja CG:n lakoilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti