8.11.2011

Karkkikaupassa

En tiiä miksi, mut näistä kynsistä tulee mieleen karkkikauppa :D Vähän harmitti, että laitoin näihin noi sydän tarrat, olis pitäny leimata näihin tikkareita. Sähläsin näiden kanssa vaan niin paljon, että halusin päästä helpolla. Kuvat on taas IHAN väärän väriset. Yritin muokatakki niitä, mut ei se auttanu.


 Miun piti ensiksi kokeilla leimata Bundle Monsterin laatasta niitä tippi-kuvioita, mut mie olin kärsimätön ja lakat meni rullalle ja kuvio ei onnistunu. Päädyin sitten nopeisiin käsinmaalauksiin.
Pohjana on China Glazen High Hopes joka ei todellakaann ole noin oranssi! Tässä kuvassa näkyy paremmin sen väri. Tosi kaunis lakka, hyvä levittää ja peittää hyvin. Näissä kynsissä tais olla 2 kerrosta.

 

Kärjissä on 2 kerrosta Evelinen 265:sta ja käsinmaalaukset on tehty Konadin punaisella leimauslakalla. Päällä Konadin Top Coat (joka kupli taas D: !!)

Ja peukalossa on taas tuhru. Tälläkertaa akryylimaalia, sori -_-' Pitäis opetella ottamaan kuvat heti lakkauksen jälkeen. Mie vaan aina toivon, että ehtisin jotenki ottaa kuvat seuraavana päivänä kun on ees vähän valosampaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti