28.11.2011

Vaaleanpunaista

En todellakaan oo mikään vaaleenpunasen ystävä, enkä oikein osaa käytää sitä. Tässä on kuitenkin lakka joka on ihan mielettömän upea ja pidän tästä tosi paljon. Kynsillä on siis taas Models Ownin-Lili's Pink :)


Tuli vaan niin mieletön hinku lakata taas tällä. Varmaan pidän tästä, koska tää ei ole pelkkä creme. Kaunis huurteinen vaaleenpunainen :)
Kynsillä on kaksi kerrosta lakkaa. Päällä on tarroja. Mustat tarrat olis näkyny paremmin, mutta jotekin tähän lakkaan ne ei olis miusta sopinu. Päällyslakkana toimi Mavalan Top Coat Fixator jonka löysin melkein käyttämättömänä miun lakka laatikosta. Mie kun luulin, että miulla ei oo muita päällyslakkoja kuin Konadin Top Coat :D

Nyt muuten lähti ensimmäisestä kynnestä melkein kaikki geeli irti. Kyllä inhotti nähdä miten huonossa kunnossa oma kynsi siellä alla oli, ihan hirvittävän ohut ja "liuskottunu" :(

Voi kääk :/
Viilasin kynttä ihan tosi hellästi taikaviilalla päältä, hieroin kunnolla öljyä ja laitoin pari kerrosta Opin Sensitive&Peeling Nail Evyä. Huoh. En raaskis viilata noita muita kynsiä yhtä lyhyiks, joten yritän olla välittämättä siitä, et yks on lyhyempi.

Nysä vielä lakattuna
Tällästä tällä kertaa. Vähän huono kynsipäivä, voi kun sais geelit takasi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti