30.11.2011

Näihin kynsiin tein jo eilen pohjan, mutta kello oli jo niin paljon ja oli kiire nukkumaan, joten koristelin ne vasta tänään. Huomaa heti lakan pysymisessä sen, että kynnet on nykyään ohuemmat. Jouduin jo laittamaan lisää lakkaa kärkiin, kun ne oli jo vähän kulunu.

 

Pidän näistä väreistä tosi paljon. Kärkiin töpötelty glitter-lakka on Essencen-Choose Me ja se näyttää aivan upeelta! Täytyy kokeilla sitä pian myös koko kynnelle. Oon niin onnellinen, että ostin tän lakan koska se on dupe Opin-Catch Me In Your Netille ja Zoyan-Charlalle joitan oon kuolannu <3 :)



Kynsissä on pohjana Depend-054 kaksi kerrosta. Kärjissä on töpöteltynä sitä Essencen lakkaa. Pitsi ja rusetti leimaukset on Konadin m71-laatasta. Pitsi leimattu Konadin valkoisella ja rusetti Dependin- 223 hopealla. Nimettömiin laitoin  kaksi strassia, kun tuntu, että kynnet kaipas vielä jotain :) Päällä Konadin Top coat. Lakat on oikeesti vihertävämpiä kuin kuvassa.


Ihanaa, huomenna on joulukuu! Mie tykkään joulusta tosi paljon, siitä tunnelmasta ja rauhasta. Joululahjoja en oo vielä ostanu yhtään, mutta tekeillä on pari ja tiedän jo mitä ostan kenellekkin. Huomenna täytyy käydä ostamassa kaupasta joulukalenteri, kun miulla ei vielä oon :) Olisin ostanu partiolaisten kalenterin, mutta meille ei käyty kaupittelemassa niitä.
Lunta vois jo tulla. En tykkää yhtään kylmästä, mutta pikkupakkanen ja lumi on kiva. Lumi tekee maailmasta niin kauniin näkösen :)

4 kommenttia:

  1. Todella kauniit värit kyllä :)

    VastaaPoista
  2. Bambi: On kauniit. Harmi, kun ei ihan oikeen sävysinä toistu kuvissa

    VastaaPoista
  3. Kommentoin vanhaa postausta, mutta pakko ilmoittaa et kopsasin jo toisen kerran suoraan siun idean omille kynsille :)(Oon vissiin aika mielikuvitukseton...) Ja ihanat kynnet tuli, nuo värit ja pitsikuvio vaan sopii niin hyvin yhteen!

    Miulla kynsille pääsi ensimmäistä kertaa se CG:n For Audrey ja liukuvärjäykseen Mavalan Blue Curacao. Kerrankin miulla on jopa kaksi turkoosia lakkaa, jotka vielä sopivat keskenäänkin yhteen :D

    VastaaPoista
  4. Hopeainen: Saahan niitä kopioida :)
    Ne sopiikin varmaan tosi hyvin yhteen! (Pistetään idea korvan taakse ;)

    VastaaPoista