24.11.2011

It's a-me, Mario!

Tänään luvassa akryylimaalilla maalatut teema kynnet. Otsikosta voikin jo arvata teeman joka on siis Mario pelit. Niitä tuli kaverilla pelattua pienempänä aika paljonkin ja löytyy miulla ne myös Wiille nykyään :)


En kuitenkaan maalannut kynsiin itse Mariota vaan valitsin 1Up-sienen, tollasen ruskeen vihollis-sienen ja Yoshin. Pitäis varmaan ostaa paremmat akryylimaalit. Nää mitkä miulla on kuivuu kauheen nopeesti eikä niillä saa tasasta.
Miul oli idea mitä olisin maalannu etusormeen ja pikkurilliin, mutta en millään jaksanu. Näissä meni yllättävän kauan :)


Kynsilakat joita käytin näissä on Opin Nail envy sensitive & peeling, Miss Selene-212 kaksi kerrosta ja Eveline-265 yksi kerros. Päällä Konadin top coat (en omista tällä hetkellä mitään muuta).
Miuta vähän harmittaa, etten käyttäny pohjalla esim. China Glazen For Audreyta tai jotain muuta sinistä. Olis jotenki sopinu paremmin teemaan. No on nää ihan kivat näinkin :)


Kuvaus rekvisiittana toimi miun ihana Nintendo lompakko :P

2 kommenttia:

  1. Hianot!!! Mä tykkään myös maalailla kynsiin mitä ihmeellisimpiä hahmoja ;D Voit käydä kahtomassa jos haluut... http://lepikossakuhisee.blogspot.com/ mul on siel myös talviarvontakin menossa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :)
    Kävin blogissasi, hienoja kynsiä myös siulla :)

    VastaaPoista