7.11.2011

Huurre kukkasia

Nyt on kynsissä viime postauksen lopussa vilahtaneista lakoista se vihreä. Nekin lakat on tehty mineraaliluomiväreillä :) Niissä tosin pohjana Wet n Wildin ja Isadoran valkoiset lakat, jotka on ollu tarpeettomina. Pahoittelen muuten kun noissa koristelluissa kynsissä näkyy tommosia punasii tuhruja, menin tänään vähän sähläämään vesiliukosten vahaliitujen kanssa :D


Esittelen Isadoran lakkaan tehdyn puna-ruskean sekoituksen sitten kun lakkaan sillä, mutta nyt on tosiaan luvassa Wet n Wildin lakkaan tehty vihreä versio.


 Mun mielestä tää sävy on ihan mielettömän kaunis. Valkoinen pohja teki tästä miun mielestä vähän harmahtavamman mitä luomiväri oli. Jos klikkaatte kuvan isoksi siinä varmaan näkyy paremmin sellanen pienen pieni kultaine hile mitä luomivärissä oli.


Päätin koristella nää leimauksilla. Jotenkin tästä vihreestä sävystä tuli mieleen sellanen huurteinen nurmikko joten päätin leimailla taas China Glazen Passionilla kahdenlaisia kukkasia Bundle Monsterin laatoista. Peukut ja nimettömät päätin viimeistellä CG:n Matte Magic päällyslakalla joka vielä lisäs miun mielestä huurteista vaikutelmaa. Muihin kynsiin laitoin Konadin omaa Top Coattia.


Viihdyin kyllä näissä kynsissä hyvin. Välillä on kiva pitää tälläsiä hillittyjä kauniita kynsiä :)
Seuraavaks onki varmaan luvassa jotain värikästä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti