26.11.2011

Tänään onkin vähän enemmän asiaa, alotetaan vaikkaa uusilla lakkauksilla :)




Kynsille pääsi Essencen vihreä-lila duochrome Where is the party. Yritin kuvata tuota duochromea ja se näkyy kuvista ihan hyvin. Lakkaa on kaksi kerrosta ja se peitti hyvin, vähän hidas oli kuivumaan, joten kaivoin viimeisiä pikakuivattavan rippeitä, että pääsin koristelemaan.
Käytin leimauksessa nyt sitä Dependin hopeaa lakkaa ja sehän toimi tosi hyvin. Pitää varmaan käydä hamstraamassa muitaki Dependin metalli-lakkoja ja testata niitä :P. Höyhenet on leimattu Bundle monsterin laatasta. Miun piti ensin leimata liskot, mutta ne ei suostunu tulemaan kokonaisena leimasimeen :/. Päällä Konadin Top coat.

Sitte voisin kertoilla noita geelikynsien kuulumisia. Oikeen käden peukalosta lohkes palanen kulmasta eilen  ja viilasin tänään taas geeliä ohuemmaks.


Oikee käsi

Vasen käsi
Toi viilaus on yllättävän hidasta. Meni oikeestaan koko Monsterit Oy leffan ajan siihen, että viilasin näitä. Herkuleksen aikana sitten lakkasin :D. Ihanaa kun telkkarista tulee piirretyjä/animaatioita :) Vielä sitä geeliä on jonkun verran, mutta en uskaltanu viilata enempää.

Sitten vielä pieni löytö minkä tein perjantaina :) Löysin Prismasta pienen työkalupakin hintaan 2.90€. Sinne pääsi miun koriste hyrrät, leimausvälineet, nail art lakat, yms. Kynsilakat sinne ei olis mahtunu, mutta ompahan ainakin koristelu tarvikkeilla vihdoin kunnon paikka :)



Ennen noi tarvikkeet oli vaan parissa meikkipussissa levällään. Ihana saada ne parempaan järjestykseen. Ja kyllähän tässä saa vähän lakkoja kulkemaan, kun menee kavereille kynsi-iltamiin :)

Tulipas pitkä postaus, onneks Blogger tallentaa teksiä tietyin väliajoin, koska onnistuin jotenkin sulkemaan netin ja siinä olis menny koko postaus, huh :D

Ja taas kaksi uutta lukijaa, ihan huimaa! Tervetuloa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti