25.1.2012

7: Black and White nails

Haasteen seitsemännet kynnet. Nää kynnet oli miulle tosi vaikeet toteuttaa, jotenkin ei meinannu tulla millään ideoita, tai ainakaan sellasia mistä olisin tykänny. Miulla oli jo yhet mustavalkoset kynnet ennen näitä, mutta en tykänny niistä yhtään ja poistin ne.

Ulkona
Päätin, että halusin ees vähän jotain erikoista kynsiin. En halunnu käyttää vaan perus creme valkosta ja mustaa lakkaa. Tajusin, että miullahan on musta ja ihan vaaleen harmaa hologrammi lakka ja lähdin niistä liikkeelle.

Sisällä
Niissä ensimmäisissä kynsissä joita en julkassu oli tuo musta holo koko kynnellä ja ajattelin leimata sen päälle jotain valkoisella, mutta se kuvio jonka valitsin oli tyhmän näkönen :D
Päädyin sitten tollaseen vaihtoehtoon. Näihin väreihin sopii muin mielestä graafisuus, olisin kyllä voinu jakaa kynsiä vielä usempiin osioihin. Rajasin nuon osiat Golden Rosen nail art lakoilla ja laitoin peukkuihin valkoiset tähdet ja keskisormiin pari mustaa strassia.


Käytetyt lakat:
O.P.I-Alpine Snow koko kynnellä lakan alla (nuo Evelinen hologrammit on ohuita)
Eveline Holographic Shine-402
Eveline Party Colours-470
Golden Rose musta ja valkoinen nail art lakka
Cesars pikakuivattava

Seuraavaki haaste voi olla vähän hankala, koska mie en taida omistaa kovin monta metallista lakkaa. Tai sitten teen metalli musiikki aiheiset kynnet ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti