8.1.2012

2: Orange nails

Tuli eilen jo himo tehdä haasteen seuraavat kynnet, joten eikun tuumasta toimeen ja tässä on oranssit kynnet :)


Mie tykkään näistä, tuli jotenkin "mehukkaan" näköset :D ja ihanan pirteet. Näihin tuli hurjan monta kerrosta lakkaa, jos miulla ei olis geelejä nää olis varmasti jo kuoriutunu kynsiltä.


Pohjalla on China Glaze-Peachy Keen. Tätä täytyi laittaa 3 kerrosta, kun on niin huono levittymään. Meinaa jotenkin "vetäytyä" siveltimen mukana ja jättää paljaita kohtia. Tosin niin taitaa käydä melken kaikkien pastelli cremejen kohdalla. Kuitenkin erittäin ihana väri.
Pechy Keenin päällä vinottain Wet n Wildin Club Havana. Tätä piti laittaa joihinkin kynsiin kaksi kerrosta ja voitte kuvitella, ettei kynnet meinannu millään kuivua. Sen takia vähän oikasinkin ja laitoin päälle Cesarsin pikakuivattavaa ;)
Pikakuivattavan päälle kerros CG:n Mango Madness glitter lakkaa ja nimettömiin ja peukkuihin appelsiini fimoja. Sitten vielä kaiken päälle uudestaan pikakuivattavaa ja valmista! :)

Onneks ei ollu kiire mihinkään ja katselin rauhassa Järki & tunteet elokuvaa kun kynnet kuivui, muuten olis varmasti tullut ruttuja. Näissä kynsissä tulee varmaan viihdyttyä vähän pidempäänkin, joten seuraava postaus ei luultavasti tuu ihan näin nopeesti :)

P.S. Jei! 2 lukijaa lisää, huikeeta! Tervetuloa :)

6 kommenttia:

  1. wau, ihan tosihienot kynnet! TUo china glazen glitterlakka muistuttaa aika paljon yhtä Color clubin lakkaa, oliko sen nimi Hot couture tai si vous please (en ikin muista kumpi on kumpi haha) :)

    VastaaPoista
  2. Vau, upeat kynnet! :) Olen seuraillut blogiasi jo hetken aikaa, en vain koskaan saa aikaiseksi kommentoida. Pitäisi olla ahkerampi sen suhteen. Mutta upeat kynnet!! :)

    - Karo

    VastaaPoista
  3. Nails1820: Kiitos! Toi Mango Madness oli vaan sellanen "täyte ostos" josk nailetc:n tilaukseen, onneks otin sen :)

    Karo: Kiitos! :)

    VastaaPoista
  4. No niin, pääsin heti kokeilemaan postista saapuneita uutuuksia :) Oranssit kynnet ja toteutuksesi niistä inspiroivat miutakin. Itse asiassa kopioin siun idean aika suoraan ja törkeästi, mutta kun nuo kuvan kynnet on niin nätit!

    Eka liukuvärjäys suoritettu. Aika helppoa sentään. Fimojen kiinnittäminen olikin sitten vähemmän helppoa :D Vähän ne nyt miulla kupruilevat ja niin pois päin, mut ehkä pari strassia vie huomion muualle... Tai sitten ei. Ei miun kynnet onneksi ihan hedelmäsalaatiksi muuttuneet.

    Heitän vaikka siuta kuvalla omista kynsistäni myöhemmin, kun kerran käytin siun ideaa niin suoraan :)

    VastaaPoista
  5. Hopeainen: Saahan niitä kopioida :)
    Ehdottomasti haluun nähdä kuvan niistä! :)

    VastaaPoista