14.1.2012

Täällä taas!

Sori, edellisestä postauksesta on liian kauan :/ Oon ollu jotenki tosi väsyny koko viikon ja vetäny 4 päivää pelkkä ihanainen Princess Prunella kynsillä. Onnistuin tiistaina katkasemaan oikeen käden keskisormen, kun aukasin auton ovea :D Tein samana iltana tietenki jo uuden kynnen siihen. Kokeilin ensimmäistä kertaa muotilla tekemistä ja tuntuu, et itelle on ainaki helpompi tehdä muotilla.

Tää postaus liittyy muutenkin geelikynsiin. Miun kavert K ja M tuli käymään ja tein heille kynnet. Hyvä saada harjotusta :)

K:n kynnet
K:lle tehtiin kynnet muoteilla. Oli ihan mukava tehdä, muotit meinas kyllä välillä lähtee irti. Pitää tehdä vielä jollekkin tipeillä kynnet, niin osaan sanoa paremmin kumpi tapa on miun mielestä kivempi.

M:n kynnet
M:lle tehtiin vain oman kynnen geelaus, kun hänellä oli jo vähän pituutta ja tosi kauniit kynnet muutenkin. Ja sanoi itse, että kasvaahan ne sitten lisää pituutta :) Nää oli tietenkin nopeampi tehdä, kun ei tarvinnut kikkailla noiden extra härpäkkeiden kanssa.

Oli kyllä tosi kiva tehdä kavereille kynnet. He vielä auttoivat itse, kun tein K:lle kynsiä M viilasi omistansa kiillon pois ja kun tein M:lle kynsiä K viilasi omat geelit haluamansa laisiksi, helpotti miun työtä :) Aikaahan näihin meni taas useampi tunti, mutta huomattavasti nopeammin sujui, kun itselle tehdessä.

Tälläistä tällä kertaa ja toivottavasti miulla olis huomenna ne keltaiset kynnet :)

2 kommenttia:

  1. Hyvin ovat kestäneet, kiitos vielä tosi paljon :) Lakka pysyy kynsissä nykyään älyttömän hyvin, eikä lohkeile mihinkään. Kuluu korkeintaan kärjistä, mutta kesto on kuitenkin ihan eri luokkaa kuin oman kynnen päällä.

    Tänään lohkesi toisen etusormen sivusta ihan pieni palanen geeliä, eli aika hyvin on pysynyt, jos ajattelee et nuo on olleet kuitenkin kynsissä jo parisen viikkoa..

    Ja sain tänään postissa siun lakat :) Tilauksen tekeminen venyi edelleen pidempään kuin oli tarkoitus, mut pääasia et ne on nyt täällä. Mie sain läjän strasseja ja konadin laattoja yms. :D Pitää keksiä niistä jotain kivaa kynsille.

    VastaaPoista
  2. Hopeainen: Jes, ole hyvä vaan! :) Ilmoittele kun tarviit huoltoa.
    Sie pääset värkkäilemään kaikkea kivaa kynsille :D
    Jos seuraavalla viikolla kuorossa näkis niin sie saisit kirjat takas ja mie lakat :)

    VastaaPoista