3.1.2012

Uudet kynnet

Happy happy joy joy! :D Nyt on geelikynnet! Jonkun mielestä on varmaan tosi tyhmää olla näin ilonen rakennekynsistä, mutta ihan sama :)

Yllättävän kivuttomasti onnistu (tai ei kyllä voi sanoa kivuttomasti, koska AUTS! kuinka se uuni poltti), mutta yllättävän helposti. Viilaaminen oli kyllä aika puuduttavaa, mutta kyllä sen kestää.

Tässä on lopputulos:

Vasen käsi

Oikea käsi
Eihän ne täydelliset oo, mutta miun mielestä aika hyvät ensimmäisiksi kynsiksi. Geelit tilasin täältä ja ne on tuon ketjun omat LD-geelit. Valitsin noista rakennusgeeleistä paksun ja itsestään tasoittuvan. En tiedä johtuko uunista vai tuosta geelistä, mutta poltti ihan pirusti kovettuessa. Oli kuitenkin ihan helppo työstää.
Sen kaveriksi alle valitsin Bonderin ja päälleen Shiny top kiiltogeelin. Tuon kiiltogeelin kanssa sai olla varovainen, koska se oli löysempää ja valu helposti kynsinauhoille jos laitto liikaa (kokemuksesta viisastuneena :).
Muut härpäkkeet ostinki eBaysta, kun sieltä saa paljon halvemmalla.

Ainoa asia mikä jäi harmittamaan on: miks mie en tehny näistä pidempiä!? :D Laitoin kuitenki tipit, joten olisin voinu jättää ne paljonkin pidemmiks. No äkkiähän ne kasvaa.


Kello oli seitsemän kun aloitin kynsien teon ja vähän yli yhdentoista kun sain valmiiksi, eli hurjasti sain aikaa kulumaan näihin. Eiköhän sitä sitten nopeudu ajan kanssa. Koska kello oli niin paljon, kun lopetin, tein vaan ihan tosi pikasen lakkauksen. Kaksi kerrosta Sally Hansenin mustaa Black Outtia ja kärkiin vähän Zoyan Ricaa. Ei paras väriyhdistelmä, mutta näillä oli pakko mennä :)

2 kommenttia:

  1. wau miten hienot! Itse en varmaan osaisi noin hyvin ensimmäisellä kokeilulla :) Ja onhan tuo lakkauski aika söpö :3

    VastaaPoista
  2. Nils1820: Kiitos! :) No toi glitter näytti luonnossa enemmän ruskeelta :/

    VastaaPoista