20.1.2012

5: Blue nails

Nyt siis vuorossa haasteen viidennet kynnet, siniset. Erilaisia sinisiä lakkoja miulla on 5 kappaletta ja käytin niistä kahta.


Tein liukuvärjäyksen kahdella tummimmalla sinisellä mitä omistan. Kärkiin töpöttelin vielä sinistä irtoglitteriä lakan sekaan. Glitter ei ihan hirveesti näy, mutta kiiltelee kuitenkin kivasti vähäsen. Olisin halunnu lisätä jotain koristeita, mutta en millään keksiny mitä. Jotenkin nää sitten jäi miun mielestä aika yksinkertasiks.


Mietin vähän aikaa, et julkasenko peukalosta kuvaa ollenkaan. Siis ihan hirvee :D Onneks nuo tummansiniset microhelmet ei hirveesti näy pohjasta. Eli peukkuun kuitenki väkersin tollasen etäisesti perhosta muistuttavan hirvityksen. No ei aina voi onnistuu :D


 

Lakat:

Depend-041 2 kerrosta
Essence-hard to resist töpöttelyissä
ja päällä taas Cesars pikakuivattava

Miun pitää huoltaa molempien peukaloitten kynnet. Ne on ilmaantunu tosi pahasti ja oma kynsi on molemmissa jommastakummasta reunasta irti tipistä. Mie vähän pelkäsin, että näin käy, kun ne tipit ei oikein istunu kunnolla miun peukkuihin. Olis kannattanu käyttää muottia.

Blogi hiljentyy viikonlopuksi, koska lähdetään tänään pitkästä aikaa Kitteelle! :) Siellä on kaveri porukalla vähän saunomista sunmuuta. Hyvää viikonloppua kaikille! :)

P.S. Ai niin! Erittäin paljon tervetuloa uudet lukijat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti