5.1.2012

Ei mitään hölynpölyä!

Keksin, että onhan näissä vähän lyhyemmissä kynsissä todella hyväkin puoli, nimittäin näihin mahtuu leimailemaan koko  kynnen kuvioita! En oo pitkään aikaan leimannu koko kynnelle ja vähän jännitti, mutta ihan hyvin sujui :)


Bundle Monsterin yhdessä laatassa on vielä kuvio joka on kiehtonu miuta pitkään ja nyt sain toteutettua sen :)
Leimausten alla on HM:n-No Mambo Jambo (tästä otsikko, ihana nimi :D). Laitoin kolme kerrosta, kun halusin varmasti peittävän tuloksen. Kuvassa väri on kerrankin oikea(ehkä hieman tummempi)! Eli turkoosi shimmer on kyseessä.
Leimailut on tehty Konadin mustalla. Molemmat kuviot on Bundle Monsterin laatoista. Niissä on noi koko kynnen kuvat aika pieniä, joten peukaloon se ei riittänyt. Meinasin sitten ensin laittaa samaa kuviota, kuin muissa kynsissä peukaloon jotenki vinottain, mutta sitten muistin tuon tippi-kuvion. Se sattu muihin leimailuihin just hyvin :)


Peukku näytti kuitenki vielä vähän tyhjältä niin lisäsin Golden Rosen nail art lakalla muutaman "viuhkeen" ja lisäsin strassin. Päällyslakkana Konadin Top coat.
Oon kyllä aika tyytyväinen tohon leimaluun vaan parissa kynnessä on kuvio vähän vinossa. Joskus noita kuviota on tosi vaikee kohdistaa, mutta tekemällä oppii :)

Nyt kiertää useissa blogeissa mm. Passion for Nailsissa 31 päivän lakkaushaaste. Miutakii kiinnostais vähän osallistua, vaikuttaa mielenkiintoselta. Mitäs mieltä ootte, pitäiskö alottaa? En varmasti saa ihan joka päivä lakkailtua, mutta parin päivän välein :)

4 kommenttia:

  1. hienot kynnet! :) Itsekin tajusin eilen että heeeei nyt kun on lyhyet kynnet niin koko kynnen kuviot sopii loistavasti :D tai se oli yks sellane minikokokynnenkuvio, jota olen halunnut kokeilla, mutta minulla on ollut liian pitkät kynnet (löytyy kuvia blogistani :)).
    Minuakin kiehtois vähän kokeilla tota 31 päivän lakkaushaastetta... En ole vielä itsekään päättänyt pitäiskö ryhtyä siihen hahah

    VastaaPoista
  2. Nails1820: Joo nyt täytyy kyllä hyödyntää nää lyhyet kynnet ja leimailla paljon koko kynnelle :D

    Meinaan jo kallistua siihen, että tekisin tuon haasteen. Päässä pyörii vaan ideoita noille päiville :)

    VastaaPoista
  3. upeen väriset! :)

    http://my-little-addictions.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Taru: Kiitos, on kyllä hieno väri. H&M:stä näitä varmaan vielä löytyy ;)

    VastaaPoista