30.10.2011

Halloween-kynnet

Eilen oli sitten sellanen päivä, että leimailut ei onnistunu millään. Miun piti alunperin leimailla bundle monsterin halloween laatasta kuviot, mutta päädyin sitten maalaan käsin. Näissä kynsissä on nyt viimeinen niistä kynsilakoista joita en ollu ikinä käyttäny Wet n Wildin oranssi Club Havana. No kohta tulee lisää uusia lakkoja mitä pääsen testailemaan ;) Nyt kynsiin:


Kuvitus on perus halloween kamaa, eli lepakkoja, kurpitsoja, kummituksia, noitia ja hämähäkkejä. Etusormessa oleva noita on ainoa leimailu jonka sain edes jotenkin onnistumaan. Club Havanaa on peukuissa, keskareissa ja pikkurilleissa ja muissa kynsissä Sally Hansenin Hard as Nail Extreme Wearin Black Outtia. Noita on leimattu Konadin valkoisella lakalla käsinmaalaukset on tehty Golden Rosen valkoisella ja mustalla nail art lakalla, kurpitsa Club Havanalla + Miss Selenen 190:llä ja peukalon hämähäkki Models Ownin Gun Greyllä. Lisäsin hämähäkeihin vielä strassit.


Jouduin tekemään peukalot tänään uudestaan, koska muuten en olis kehannu julkasta näitä. Hämähäkit näytti eilen joltain ihan muulta kun hämähäkeiltä, joltain epämääräisiltä olioilta vaan :D Nyt oon tyytyväisempi (vaikka tolla onkin tuplajalka oikeella :D) Koko komeuden päälle tietenkin Cesarsin pikakuivattavaa.


Ton pikakuivattavan kanssa kävi tänään outo juttu, tai ainaki mie luulen, että se johtu siitä. Olin lakannu noi peukut ja odottelin, että ne kuivuu sen verran, että saan vaatteet päälle ja lähdettiin käymään kaupassa. Huomasin sitten kaupassa, että peukkujan lakkaukset oli tavallaan vetäytyny rypyille, tosi hassun näköstä. Ihmettelin sitä vähän ja ajattelin, että täytyy laitaa lisää päällyslakka kotona ennenkuin otan kuvat kynsistä. Kotona ne lakkaukset sitten suoristu ihan itestää enneku ehdin tehä niille mitään :D. Onko kellään muulla käyny näin?
Miun Cesarsin pikakuivattava on muuten loppumassa ja huomasin, että sitä ei löydy niiden verkkokaupasta. Toivottavasti sen valmistamista ei oo lopetettu!

3 kommenttia:

  1. Mie otin ja lähetin Cesarsille tiedustelun tuosta pikakuivattajasta :D

    En ole vielä edes tilannut Cesarsilta(kaan) mitään, mutta meinasin kyllä ja pikakuivattajan katoaminen verkkokaupasta ei tässä vaiheessa miutakaan paljoa ilahduta. Hyvä pikakuivattaja on alkanut kiinnostaa entistä enemmän sitä mukaa, kun miun Mavalan Minute quick-finishin jämät jähmettyy purkissa ja niitä joutuu sieltä vaikeasti kaivelemaan.. Siulta oon myös ymmärtänyt, että tuo Cesarsin versio on hyvä ja vissiin aika edullinenkin. :) (Ja riittoisampi purkki!)

    Saas nähdä saanko jonkun vastauksen kysymykseen. Jos sitä ei enää saa niin pitää sit etsiä muualta joku hyvä pikakuivattaja...

    VastaaPoista
  2. Olipa taas kiitettävän nopeaa toimintaa. Sain siis vastauksen Cesarsilta: "Se on tosiaan päässyt loppumaan. saamme sitä toivottavasti lisää runsaan viikon kuluttua." Sit vaan tilausta menemään :)

    VastaaPoista
  3. Jes! Kiitoskia kun kyselit. Meinasin itekki, mut sit se unohtu :D Se on tosiaan hyvä pikakuivattaja, ai ainaki mie tykkään.
    Pitääki sitten heti tilata kun sitä tulee taas varastoon :)

    VastaaPoista