24.10.2011

Syksyistä

Pitihän miunkiin tehdä edes yhdet syksy kynnet. Syksy on kaunista aikaa värien puolesta, mutta muuten ei miun lemppari vuodenaika. Inhoon pimeetä, märkää ja kylmää, jostain syystä tykkään kuitenkin talvesta paljon enemmän.


 Kynsiin tuli ruskan värejä punasta, keltasta, oranssia ja ruskeaa. Peukaloihin maalasin käsin syksyisen puun ja keskisormiin vaahteranlehdet. Jo toiset kynnet joissa on puut, tykkään maalata niitä :D
Lakkasin kynnet ensin Mega Coloursin-01 keltaisella ja töpöttelin sen päälle Miss Selenen-190  oranssia ja Mavalan-Tobago punaista. Puut ja lehdet on maalattu Zoyan-Angelina ruskealla. Pikkurilleihin laitoin Dependin  kultaista glitteriä (numero on hankautunu pois). Puihin ja lehtiin laitoin myös punasta, oranssia(joka välkkyy vihreenä...) ja keltasta irtoglitteriä Päällyslakkana toimi Cesarsin pikakuivattava.

 

Tuli miun mielestä ihan hauskat ja osallistuin näillä Trindin kilpailuunkin.


Sitten surullista asiaa. Mie joudun luultavasti luopumaan miun geelikynsistä, koska miulla ei yksinkertasesti oo varaa pitää niitä :(. Toivottavasti miun omat kynnet sitten vahvistuu nopeasti. Ne on kyllä aina ollu tosi hauraat. No katotaan jos joulupukki tois miulle oman uunin ja geelit ;)

4 kommenttia:

  1. Hienot kynnet, ja onnea kisaan!

    Mie tuskailen myös näiden hauraiden kynsieni kanssa. Enkä ole ainoa; tänään "työpaikalla" kuulin erään naisen valittavan kynsiään, liekö katkaissut kyntensä johonkin. Tähän toinen vastasi kärsivänsä samasta ongelmasta, ei kuulemma auta vaikka mitä niihin laittaisi. Ompelutyö varmaan syö kynsiä ihan kiitettävästi, eikä syksy ja lähestyvä talvi kuivine ilmoineen auta asiaa yhtään.

    Miun kynsinauhatkin on kamalassa kunnossa. Sattuisko siulla olemaan mitään vinkkiä näiden tuhojen korjaamiseksi? :) Tai onko siulla tiedossa hyvää kynnen kovettajaa, joka ei toisaalta tekis kynsiä liian hauraiksi?

    Pitäisi kokeilla edes niitä puuvillahanskoja yöksi, mutta enpä ole vielä saanut aikaiseksi. Pelkkä käsien rasvaus ei näköjään auta riittävästi... Geelikynnet tosiaan varmasti helpottais tilannetta, mutta niin, se hinta :/

    Kommentoin näköjään jokaista siun uutta postausta, pahoitteluni tästä :D

    VastaaPoista
  2. Ei haittaa, saa ihan rauhassa kommentoida :D
    Kannattaa hankkia joku kynnenkovettaja ja kynsiöljy myös. Mie kauhulla ootan mitä täältä geelien alta paljastuu sitten kun nää täytyy ottaa pois :/

    VastaaPoista
  3. löysin blogisi ja mielestäni teet aivan ihania kynsiä!:) Olen myös itse hulluna kynsien koristeluun, mutta en tee uusia kynsiä läheskään yhtä usein kuin sinä. Olen ajatellut, että muutaman vuoden päästä vielä aloittaisin työkseni laittamaan kynsiä(siis sitten kun olen ensin harjoitellut ja saanut neuvoja:) blogisi on aivan ihana!:)

    VastaaPoista
  4. dreamer: Voi kiitos! :)
    Miekii on miettiny joskus kyynsiteknikon ammattia.

    VastaaPoista