15.10.2011

Lili's Pink

Sain aikaseks käyttää tätä Models Ownin lakkaa. Vielä jäi yks lakka jota en oo vielä kertaakaan käyttäny, mutta sille on jo suunnitelmia loppu kuusta ;).
Vaaleenpunaset ei ihan oo miun värejä joten pelkäsin, että en pidä tästä kynsillä. Turhaan pelkäsin, koska Lili's Pink on aivan ihana! Ei tullu yhtään sellanen barbi-fiilis :D
Pahottelen vähän huonoja kuvia. Piti kuvata illalla, kun en aikasemmin kerenny ja oli kova hinku päästä tekemään uudet kynnet.

 

Nyt kun kynnet on viilattu vähän lyhyemmiks niihin sopii myös koko kynnen kuviot (paitsi peukkuun), joten leimasin ihanan kuvion Konadin m71 laatasta Konadin valkosella lakalla. Tää kuvio on yks niistä joiden onnistuminen riippu vissiin kuun asennosta tai jostain sellasesta. Joskus vaan tuntuu, että leimailut ei vaan onnistu sitten millään ja joskus (kuten tässä tapauksessa) ihan tosi hyvin. Omituista.


Peukkujen kynnet on tosiaan liian isot koko kynnen kuvioille joten leimasin kuvion vaan osalle kynnelle ja laitoin lisäks kukka tarrat. Tarrat on ostettu Belgiasta, kun kävin siellä elokuusta. Samanlaisia saattaa ihan hyvin löytyä Suomestaki. Etusormiin laitoin vielä helmenpuolikkaat, koska ne sopi miusta niihin ja en oo käyttäny niitä vähään aikaan. Tuli kyllä ihan kivat kynnet miun mielestä ja viihdyin näissä hyvin vaikka ensin epäilinki tota vaaleenpunasta väriä :)

Nyt tekemään pitsaa :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti