26.10.2011

Kynsitaidetta Vietnamista

Nyt sain tehtyä nää kynnet mistä puhuin jo aikasemmin. Näihin piti ostaa yks uusi lakka, kun en omistanu tommosta vaaleempaa ruskeeta. Eli tämä mallihan on kopioitu(niin hyvin kun sen muistan) Vietnamilaisesta nail art lehtisestä. Niissä melkein kaikissa malleissa oli mielettömät määrä glitterii, strasseja, microhelmiä ja kaikenlaisia koristeit, eikä nää oo poikkeus.

Kuplia :/
Alotin lakkaamalla kynnet ruskealla Miss Selene 212 lakalla sitten lakkasin kerroksen China Glazen Glacier glitter-lakkaan kaikkiin muihin kynsiin paitsi peukkuun ja keskisormeen. Muistan, että siinä lehdessä käytettiin lakkaa missä oli harvakseltaan eri kokoisia hopeita glittereitä. Mistähän sellasen löytäis, oli kivan näköinen.
Keltaiset osiot jouduin ensin maalaamaan Models Ownin Lemon Meringuella ja siihen päälle Mega Coloursin 01 keltaisella, koska MC ei ollu tarpeeks peittävä yksinään ruskean päällä. Pisteet eli leopardin täplät on tehty dotting toolilla ja Zoyan Angelinalla

Lisää kuplia :/
Sitten liimailin läjäpäin strasseja ja microhelmiä keltaisten alueiden rajalle. Onneks olin aikasemmin lukenu Sonnelta hyvän vinkin, että microhelmiä kannattaa käsitellä veden ja dotting toolin kanssa, koska muuten olis varmaan menny hermot ja tullu sottasta jälkee. Aika kauan meni asetellessa noita helmiä ja yllätävän paljon vaivalloisemmat kynnet tehdä kun olis kuvitellu. Cesarsin pikakuivattavaa laitoin, no sanotaanko näin, että tarpeeksi monta kerrosta ;D (ja sain sen siksi kuplimaan...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti