9.10.2011

Kynsi-iltamat

Eilisestä on suurinpiirtein toivuttu ja nyt on postauksen vuoro. Eli vietettiin iltaa parin kaverin kanssa lakkailemalla kynsiä, juomalla viiniä ja syömällä hyviä juustoja :p. Käytiin myös pyörähtämässä yökerhossa. Oli tosi kivaa viettää aikaa kavereiden kanssa :)

Kynsilakat rivissä
Laskettiin samalla kuinka monta värilakkaa miulla on ja luvuks muodostu 54






Miun kynnet

 Mie lainasin kaverin lakkoja ja sain tälläset aikaan. En jaksanukkaan värkätä niitä koristeluita jotka näin siinä vietnamilaisessa lehdessä ja  nää lakat oli niin ihanat. Tykkään näistä kynsistä ihan mielettömästi. Toi lakka on tosi kaunis sininen ja violetti duochrome. Hankala kuvata, näyttää luonnossa tosi paljon upeemmalta.

Näillä kynnet tehtiin
Tuo Golden Rose duochrome ja glitter on kaverin. Kuulemma jotain tosi vanhoja lakkoja, mut ihan hyvin pelitti vielä. Laitoin Mavalan harmaata lakkaa kerroksen tuon Golden Rosen alle, koska sitä olis saanu muuten laittaa tosi monta kerrosta. Mavalan päälle sitä riitti 1 kerros.

Kaverin kynnet
Kaveri lakkas kynnet miun Models Ownin Lili's Pinkillä ja laitto päälle toisen kaverin Golden Rose cracklea. Tosi nätit tuli :). Tuo Lili's Pink on yks niistä lakoista jota en oo vielä käyttäny. Pitäis varmaan sillä lakata seuraavaks.

Toisen kaverin kynnet

Toinen kaveri käytti miun China Glazen High Hopesia ja Mango Madnesiä. Kukat on leimattu feikki laatasta Konadin mustalla lakalla. Ainut joka jakso kunnolla koristella kynnet ja tuli ihanan pirteet :)

Om nom nom :p
Tälläsiä sitte syötiin :)

Oli kyl tosi kivaa, täytyy ottaa pian uusiks :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti