7.10.2011

Kirsikankukkia

Ostin vähän aikaa sitten Suomalaisen kirjakaupan alennuksesta akryyli-maalit. Olin jo kauan miettiny sellasten hankkimista ja pitihän ne otttaa kun 12 värin setti maksoi 3euroa. Mulla oli myös pyöriny päässä idea kirsikankukista jotka ajattelin maalata käsin, eli maalit pääsi heti käyttöön :)
Nää kynnet tein jo joskus pari viikkoa sitten


 Maalausten alle lakkasin pohjaksi China Glazen For Audrey lakkaa josta tykkään tosi paljon ja töpöttelin vinosti kärkeen CG:n kultaista Passionia. Päällyslakaksi käytin Cesarsin pikakuivattavaa.


Akryyli-maaleilla oli ihan kiva työskennellä, ne kyllä kuivu melko nopeesti. Käytin samoja nail art siveltimiä jota käytän kynsilakkojen kanssa ja pienen pientä taide kaupasta ostettua sivellintä. Kukkien maalaus oli aika kivaa, akyyli-maalit pääsee varmasti uudestaankin käyttöön :)


 Sannin blogissa oli ihania kuvia Kicksin uudesta Viva la Diva sarjasta ja miun piti heti tänään käydä katselemassa josko niitä löytyis jo täältäki. Tätä sarjaa ei vielä ollut kuin muutama tuote, mutta varmasti niitä on tulossa lisää kun hyllyt oli tyhjennetty niiden kohdalta. Toivottavasti tulis paljon kynsilakkoja :D. Näin nyt livenä Kicksin oman meikkisarjan kynsilakkoja ja ihan kivan värisiä oli. Varmaan jossain vaiheessa tulee hankittua muutama ;)

P.S.  Nyt on myös oikeen käden etusormi teipattuna, kun siitäki meinaa lähteä kynsi :/
Onneks huomenna on huolto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti