22.10.2011

Mustaa ja pinkkiä

Pinkki on miun mielestä kynsissä aivan ihan väri ja varsinkin yhdistettynä mustaan. En vois ikinä kuvitella, et pukeutuisin pinkkiin (suurinosa miun vaatteista on mustia), mut pinkit kynsilakat on ihania :)

Ei pitäis kuvata näin läheltä -_-
Lakka on H&M:n It`s Genious M (omituinen nimi) ja se on jos ei ihan dupe niin ainakin erittäin lähellä Lumenen Natural Code kynsilakkaa Pink Punk. Paljon kirkkaampi pinkki kuin kuvassa, ehkä vähän sini-pohjanen ja jelly koostumus. Mainitsin ton Pink Punk lakan, koska mie ihastuin siihen joskus ja ostin sen. Se osottautukin muuten kivaks, mutta ei kuivunu millään! Meni hermot, kun yhden kerroksen kuivumiseen meni yli 10min! En tiedä oliko miulla sitte joku maanantai-kappale vai onko se lakka oikeesti niin hankala.Aloin sitten etsiä vastaavaa lakkaa muualta, koska väri ja koostumus oli niin ihania ja onneks löysin H&M:stä tän :) (ja tää muuten kuivaa tosi nopeesti ;).

Sisävalossa
 Kuvassa on kolme kerrosta. Olisin ehkä selvinny kahdella, mut laitoin kuitenkin varmuudenvuoks kolme. Leimukset on Konad m71-laatasta mustalla Konad lakalla ja päällyslakkana toimi tietenkin Konadin oma päällyslakka. Lisäsin mustia strasseja etusormiin ja pikkurilleihin ja tarrat peukaloihin ja nimettömiin. Tarrat on ostettu joskus Seppälästä ja strassit on eBaysta.



 Sain nyt uuden bannerinkin tehtyä. En eilen jaksanut, kun tulin aika myöhään kotiin (enkä oikeestaan muistanukkaan). Täytyy kyllä vähän kertoa tosta valmennuksesta missä olin eilen. Mie oon ratsastanu tunneilla viimeks 4-vuotta sitten ja tässä välissä välillä vaan käyny "puska ratsastamassa" enkä oo ikinä hypänny paljon esteitä. No eilen sitten hypättiin ja menin vielä hevosella joka ei oo paljon hypänny. Ja meni tosi hyvin! Mie olin niin hyvällä tuulella sen valmennuksen jälkeen ja yhtä hymyä koko illan :). Toivottavasti pääsen joskus uudestaanki tonne valmennukseen :)

2 kommenttia:

  1. Onpa nätit! Tuolla tavalla miekin voisin pinkkiä käyttää, muuten vierastan vähän sitäkin väriä. Yksi niistä ostamistani lakoista on juuri pinkin sävyinen (Frosted fuchsia, http://www.polyvore.com/walmart.com_wet_wild_shine_nail/thing?id=26761257) ja mietin pitkään, kehtaanko ottaa sitä. Ehkä sillekin löytyy vielä käyttöä. :)

    Tuli vielä mieleen, että ostin jokunen aika sitten myös Golden rosen minilakan Seppälästä, ja se kesti kynsillä yllättävän hyvin! Yleensä miulla lakka alkaa lohkeilemaan kärjistä jo parin päivän kuluttua, mut tuo kesti melkein viikon hyvänä! En ymmärrä, ilmeisesti hinta ei takaa laatua ja päin vastoin...

    Nyt kun jäin seuraamaan tätä siun blogia, niin innostuin samalla päivittämään omaani pitkästä aikaa. :) Siihen viitaten, ei siulla olis tarvetta makeanvedenhelminauhalle?

    VastaaPoista
  2. Ooh, toihan on tosi ihanan värinen! Niin on se jännä, että välillä se hinta ei todellakaan kerro totuutta. Miulla on vaan 2 Golden Rosen nail art lakkaa ja neki pelittää tosi hyvin, suosittelen :).

    En ehkä ihan pelkkää helminauhaa osais käyttää, mut jos siihen sais liitettyä jonkun riipuksen niin sitten :)

    VastaaPoista